İZMİR / KİRAZ - Kiraz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: Kiraz

Ara

Çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü öğrencilerimiz okulumuz için yeni yıl köşesi hazırlamışlardır.

Ara

Çeşitli spor branşlarında okulumuz beden eğitimi zümresinin hazırlamış olduğu turnuvalarımız sonuçlandı.

Kas

Çocuk Gelişimi Eğitimi, Gıda Teknolojileri ve Özel Eğitim Alanı öğretmen ve öğrencilerimiz okulumuz öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutlayabilmek adına çeşitlli etkinlikler düzenlemişlerdir.

Kas

Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenler günü adına ilçemiz öğretmenlerinin katıldığı voleybol turvunası düzenlemiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları okul koromuzun düzenlemiş olduğu 100.yaş müzik dinletisi ile devam ediyor.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yaşında öğrencilerimiz 100.yaş temalı Atatürk köşesi yapmışlardır.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri kapsamında şiir dinletisi gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizle beraber şehitlik ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Eyl

08/09/2023 tarihi cuma günü ilçe konferans salonunda okulumuzdaki 9.sınıflarımıza yönelik alan tanıtımları yapıldı.

Haz

Öğrencilerimizin yıl boyunca resim dersinde yaptığı çalışmaların sergilenebilmesi için Resim Öğretmenimiz Sadakat Fatma BAYAR tarafından okulumuz bahçesinde yıl sonu resim sergisi düzenlenmiştir.

May

İlçe genelinde düzenlenen kız futsal turnuvasında okulumuz kız futsal takımımız ilçe şampiyonu olmuştur.

Kas

12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 18.57 de ülke genelinde yapılacak deprem tatbikatı öncesinde öğrencilerimize bilgi verildi.

Kas

Erasmus projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri Bulgaristan' da iş başı gözlem gerçekleştirmişlerdir.

May

Okulumuzda pandemiden önce başlatılan ve her yıl gerçekleştirilmesi planlanan geleneksel "Bahar Şenliği" 2.defa 26/05/2022 perşembe günü coşku ile kutlandı.

May

Okulumuz Özel eğitim sınıfı öğretmen ve öğrencilerimiz yıl boyunca yaptıkları resim çalışmalarını sergiledir. Özel eğitim öğrencilerimizin resim çalışmalarının yanında yıl boyunca gerçekleştirilen etkinliklerdeki çalışmaları da sergilendi.

Haz

Mrt

Okulumuzda bulunan meslek alanlarını daha iyi tanımak, meslek alanlarında verilen derslerin içeriklerini incelemek ve meslek alanlarından mezun olduğunuzda nerelerde çalışabileceğinizi öğrenmek için aşağıdaki linkimizden okul tanıtım sunumuzu izleyebilirsiniz.

Şbt

Gıda teknolojisi alanı, tarım ve hayvancılığa dayalı ham maddeleri modern teknolojileri uygulayarak işleyen ve güvenli gıda üretimini sağlamak için duyusal, fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik yönden gıda kontrol hizmetlerini gerçekleştirerek tüketime uygun gıda maddeleri üreten ve insan beslenmesine sunan bir teknoloji dalıdır. Bu amaçla da günümüz ihtiyaçlarına yönelik eğitim vermeyi hedefleyen Meslek ve Teknik Okullarımızda Gıda Teknolojisi Alanında eğitim vermeye başlamıştır.

Şbt

ELEKTRİK- ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI

Elektrik Elektronik Teknolojisinde; elektriği üretme, işletme, dağıtma ve onu en iyi    şekilde emniyetle kullanmak için gerekli olan bilgi ve beceriler kazandırılır. Bölümümüz atölyesinde aydınlatma ve priz tesisatları, elektronik devre uygulamaları,  elektronik devre yapımı uygulamaları yapılmakla beraber sınıfta teorik konular beraber yürütülmektedir.Ayrıca el becerilerinin geliştirilmesi amacıyla da yapılan çeşitli devrelerin,elektronik malzeme sembollerinin çizimi yapılmaktadır nihayetinde verilen herhangi basit bir parçanın perspektifinin çıkartılması sağlanıp öğrencinin algısının geliştirilmesi hedef alınmaktadır,bu şekilde kendini geliştirmekle ileri düzey çizimler yapıp gelecekte Sanayi veya Özel sektörde iş bulma imkanı artmaktadır.