İZMİR / KİRAZ - Kiraz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Nis

18.04.2024 Perşembe günü okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik "İŞKUR ve İş Arama Becerileri" konulu seminer düzenlendi. Katkılarından dolayı Torbalı İŞKUR Hizmet Merkezi'nden Meslek Danışmanı Sadık BOL'a teşekkür ederiz.

Mrt

08.03.2024 Cuma günü Özel Eğitim Sınıflarımızla kahvaltı etkinliği gerçekleştirdik.

Mrt

Vergi Haftası etkinliklerimiz

Şbt

14-16 Şubat tarihlerinde okulumuz Anadolu Meslek Programı öğrencilerine "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimi verilmiştir.

Şbt

Ock

8-14 Ocak Enerji Verimliliği haftasında enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır.

Enerji Verimliliği konusundaki tanıtım ve bilinçlendirme videolarına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

Ara

Çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü öğrencilerimiz okulumuz için yeni yıl köşesi hazırlamışlardır.

Ara

Çeşitli spor branşlarında okulumuz beden eğitimi zümresinin hazırlamış olduğu turnuvalarımız sonuçlandı.

Kas

Çocuk Gelişimi Eğitimi, Gıda Teknolojileri ve Özel Eğitim Alanı öğretmen ve öğrencilerimiz okulumuz öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutlayabilmek adına çeşitlli etkinlikler düzenlemişlerdir.

Kas

Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenler günü adına ilçemiz öğretmenlerinin katıldığı voleybol turvunası düzenlemiştir.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl kutlamaları okul koromuzun düzenlemiş olduğu 100.yaş müzik dinletisi ile devam ediyor.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yaşında öğrencilerimiz 100.yaş temalı Atatürk köşesi yapmışlardır.

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri kapsamında şiir dinletisi gerçekleştirilmiştir.