İZMİR / KİRAZ - Kiraz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı yapılmıştır.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri kapsamında şiir dinletisi gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizle beraber şehitlik ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri kapsamında ağaç dikme etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Eyl

08/09/2023 tarihi cuma günü ilçe konferans salonunda okulumuzdaki 9.sınıflarımıza yönelik alan tanıtımları yapıldı.

Haz

Öğrencilerimizin yıl boyunca resim dersinde yaptığı çalışmaların sergilenebilmesi için Resim Öğretmenimiz Sadakat Fatma BAYAR tarafından okulumuz bahçesinde yıl sonu resim sergisi düzenlenmiştir.

May

İlçe genelinde düzenlenen kız futsal turnuvasında okulumuz kız futsal takımımız ilçe şampiyonu olmuştur.

Nis

Her yıl Nisan ayı içerisinde İnternet Haftası kapsamında ilimizde teknolojinin gelişimine farkındalık oluşturabilmek amacıyla etkinlikler düzenlenmektedir. Bu yıl valilik oluru ile ilimizde 10-14 Nisan 2023 tarihleri arasında İnternet Haftası etkinlikleri düzenlenmiştir. Bu yıl ki etkinliklerin konu başlığı "EĞİTİMDE YENİ TEKNOLOJİLER" dir. Bu başlık altında çok değerli eğitmenler ilgili tarihler arasında konferanslar verecektir. Etkinliklere tüm öğretmen ve öğrenciler katılabilmektedir.

Kas

12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 18.57 de ülke genelinde yapılacak deprem tatbikatı öncesinde öğrencilerimize bilgi verildi.

Kas

Erasmus projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri Bulgaristan' da iş başı gözlem gerçekleştirmişlerdir.

May

Okulumuzda pandemiden önce başlatılan ve her yıl gerçekleştirilmesi planlanan geleneksel "Bahar Şenliği" 2.defa 26/05/2022 perşembe günü coşku ile kutlandı.

May

Okulumuz Özel eğitim sınıfı öğretmen ve öğrencilerimiz yıl boyunca yaptıkları resim çalışmalarını sergiledir. Özel eğitim öğrencilerimizin resim çalışmalarının yanında yıl boyunca gerçekleştirilen etkinliklerdeki çalışmaları da sergilendi.

Nis

Her yıl nisan ayında internet haftası etkinlikleri kapsamında ilimiz İzmir konu belirleyerek etkinlikler düzenlemektedir. Bu kapsamda bu yıl belirlenen konu başlığı "Teknolojinin Geleceği" dir.